Recept 55***** (1 stem)

Visschotel met verse groentjes à la Véronique

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng in een kom het zakje kruidenmengeling van het merk Maggi : idee voor kabeljauw met groenten.
  2. Doe hierbij 400 ml volle room.
  3. Doe ook 125 ml witte droge wijn erbij.
  4. Meng dit alles heel goed en hou apart.
  5. Snij het wit van de prei in fijne stukjes van ongeveer 1 cm en schil de wortelen en snij deze in kleine blokjes. Laat dit alles gaar stoven in een beetje Solo.
  6. Neem nu een vuurvaste schoten en leg de mengeling van de prei en wortelen op de bodem.
  7. Schik hierop het stuk kabeljauwhaasje.
  8. Leg aan de zijkanten de mini tomaatjes en leg op de kabeljauw enkele stukjes Dille kruid. Kruid nog even bij met peper van de molen en wat zout ( niet teveel)
  9. Overgiet dit alles nu met de kruidensaus van Maggi.
  10. Verwarm de oven voor op 180 graden en zet de schotel er ongeveer een 25 tal à 30 min in. Even kijken dan of de vis klaar is.
  11. Dien op met gestoomde aardappelen of puree.
  12. Smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie