Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kg vastkokende aardappelen schoongeboend in stukken
- 500 gr kabeljauw filet
- 3 grote tomaten in plakken
- 1 dikke ui in ringen
- 200 gr crème fraîche
- 100 gr geraspte belegen kaas
- 2 tl gedroogde provençaalse kruiden
- 3 el olijfolie
- 450 gr doperwten uit diepvries
- grote ovenschaal ingevet
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
- Kook de aardappelen in water met zout in 15 min. gaar. Snijd de visfilet in 4 stukken en leg ze in de ovenschaal.
- Verdeel de tomaat en de uiringen over de vis. Schep er een lepel crème fraîche op. Bestrooi met de kaas, de kruiden en zout en peper naar smaak.
- Bak de visschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Verhit intussen de olie in een koekenpan. Bak de aardappelen in 8-10 min. goudbruin en krokant. Kook de erwten in water met zout in 4 min. knapperig gaar.
- Serveer de visschotel met de aardappelen en de erwten.
- Bereid aardappelen eens in de schil. Deze zit niet alleen vol extra voedingsstoffen, het geeft de aardappel ook een extra volle smaak.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?