Visschotel alla Genovese met panini en tomatensalade

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de groenten 4 min. in ruim kokend water met een snufje zout. Giet af en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de visfilet in stukken van ca. 4 cm. Meng ze in een ovenvaste schaal (van ca. 2 l inhoud) met de pesto en de groenten.
  2. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat de vis in de hete oven in ca. 20 min. gaar worden. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op een schaal. Bestrooi ze met wat peper, besprenkel ze met de dressing, door de olijfolie met de azijn te mengen, en knip de bieslook erboven fijn.
  3. Zet de salade, de visschotel en de broodjes op tafel.

Tip

Lekker anders: Gebruik in plaats van Pesto Verde, Bertolli Pesto Mediterraneo. Zet eventueel olijfolie op tafel om op het brood te druppelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 15 november 2013 om 12u20

Dankjewel voor de leuke tips Linseda!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?