Vissaus uit Oostende

Met dit eenvoudige recept voor romige vissaus maak je van een gewoon stukje witte vis in 1-2-3 een verfijnd gerecht. Afwerken met garnaaltjes en mosselen en klaar!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Zet een pan op eeen middelhoog vuur en doe er de 200 ml water in. Voeg er het bouillon blokje en het glas witte wijn bij. Doe er tijm en de laurier in en laat het geheel ca 10 min indampen. Voeg er de slagroom bij en laat deze iets inkoken. Roer de garnalen en de mosselen door de saus en breng op smaak met peper en zout. Serveertip: serveer in een voorverwarmde sauskom. De vis kan zowel gebakken als gestoofde witvis zijn.

Tip

Voor deze vissaus kan je ook perfect kant-en-klare visfumet uit een bokaal gebruiken.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Joyce* op 04 november 2013 om 14u58

Mijn saus is te slap. Wat kan ik hieraan doen? langer laten inkoken?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?