Vissalade met venkel, sinaasappel en spinazie

Het pocheren (van eieren, vis, zelfs vlees als kip) is vaak een geheimpje van de chef. En het is heel gezond bovendien !

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pocheer de vis twee minuten in gezouten water. Laat de vis afkoelen.
  2. Pel de sinaasappel en verdeel in partjes. Verwijder ook eventuele pitten.
  3. Snij de venkel in kleine stukje en meng ze samen met sinaasappel door de spinazieblaadjes.
  4. Breng op smaak met olijfolie, wat zout en peper.
  5. Voeg walnoten en rozijnen toe aan deze sla.
  6. Meng en dien meteen op.

Tip

Tips van de chef: Je kunt zelfs overschotjes van vis gebruiken voor dit recept! Aarzel ook niet om kruiden aan het kokende pocheerwater toe te voegen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?