Recept 45**** (10 stemmen)

Vispotje met kokosmelk

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Oosters

tijd
30 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de visfilets in stukken van ± 3 cm.
  2. Snijd de paprika middendoor, haal er de zaadlijsten uit en snijd in dunne repen.
  3. Hak de look en gember fijn.
  4. Maak de korianderzaadjes fijn met de vijzel.
  5. Snijd de limoen in partjes en hak de verse koriander grof.
  6. Verwarm een kookpot met Solo Vloeibaar en stoof er de look, gember, reepjes paprika en gebroken koriander in.
  7. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  8. Leg er de stukken vis, de limoenpartjes en saffraandraadjes in.
  9. Breng weer aan de kook, dek af en laat 5 minuten sudderen.
  10. Zet van het vuur en garneer met verse koriander.
Tip

Serveer met basmatirijst.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door hildeDP op 01 oktober 2013 om 09u26

superlekker!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?