Vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel

Vis is een uitstekende partner in voorgerechten en met dit receptje wouden we dat nog eens extra in de verf zetten. Geniet u mee van dit vispannetjes van zeewolf met garnalen en venkel ?

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

  • Ingrediënten:
  • 400 g garnalen
  • 500 g zeewolffilet van Iglo
  • 2 l visbouillon
  • 1 grote venkelknol
  • 5 lavasblaadjes
  • 50 g roux

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Ontdooi de zeewolf en snij in gelijkmatige blokjes.
  2. Pocheer de vis in een kokende, gekruide visbouillon. Laat hem daarna uitlekken.
  3. Kook de versneden venkel in het pocheervocht, bind met de roux en laat alles samen garen.
  4. Mix en zeef de massa. Laat terug opkoken en controleer de kruiding.
  5. Voeg de zeer fijn gesneden lavasblaadjes toe.
  6. Schik de zeewoflblokjes op een klein bordje, verdeel de garnalen erover en overgiet met de saus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?