Altijd weten wat je gaat eten?
Vispannetje
Bereidingswijze
- Verwarm de oven met grill voor op 200°.
- Spoel de vis onder koud water en dep droog.
- Breng de witte wijn en de visfumet aan de kook, zet het vuur lager en leg de vis erin.
- Pocheer de vis halfgaar en haal hem uit het vocht.
- Smelt de 75 gr solo en voeg de bloem toe, meng en laat al roerend drogen, niet kleuren, om de bloemsmaak te verwijderen (=roux).
- Voeg beetje bij beetje het pocheervocht toe, meng en laat de saus indikken op een zacht vuur, kruid met pezo.
- Stoof de champignons gaar in wat solo en kruid met pezo en citroensap naar eigen smaak. Voeg ze met het vocht toe aan de saus.
- Stoof de prei gaar in een heel klein beetje solo, kruid met pezo.
- Boter 4 ovenschaaltjes in met solo vloeibaar, leg de prei in de ovenschaaltjes, schik hierop de vis.
- Voeg de garnalen met de saus en giet deze over de vis, bestrooi met gemalen kaas.
- Gratineer in de voorverwarmde oven tot er een mooi bruin korstje op het vispannetje komt.
- Serveer met aardappelpuree.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?