Ingrediënten voor 4 personen
- 2 ajuinen
- 250 gram champignons
- 1 blik kreeftensoep
- 1 blik blokjes tomaten
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 potje boursin cuisine look en fijne kruiden
- blokje visbouillon
- vis naar kueze
- teentje look
Bereidingswijze
- - de ajuin en de look bakken daarna de champignons aan toevoegenen even laten bakken
- - voeg er dan de kreeftensoep de blokjes tomaten en tomatenpuree aan toe en laat even opkoken same met het bouillonblokje.
- -voeg er de boursin aan toe en de klaargemaakte vis.
- smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 26 oktober 2009 om 18u38
Je kan de kreeftensoep vervangen door visfond waarin je enkele eetlepels tomatenpuree hebt opgelost. Smakelijk!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?