Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr visfilet in blokjes
- 200 gr Noordzeegarnalen
- 2 eetl visfumet
- 2 glaasjes vissaus
- 150 gr gemalen Nazareth-kaas
- 0 Voor de vissaus :
- 150 gr boter
- 150 gr bloem
- 1 l visfumet
- 1 l room
- 1 dl witte wijn
- 0 peper en zout
Bereidingswijze
- De visblokjes pocheren in de visfumet tot ze halfgaar zijn.
- Voor de vissaus : de boter smelten en de bloem eronder mengen, de visfumet eronder mengen, de witte wijn en room toevoegen, tot de helft inkoken en kruiden met peper en zout.
- Van het vuur de gemalen kaas en de garnalen onder de vissaus roeren.
- De visblokjes in een vuurvast schoteltje schikken en overgieten met de saus. Er nog wat gemalen kaas over strooien en laten gratineren in een voorverwarmde oven op 200°C.
- Afwerken met wat gehakte peterselie.
- Serveren met stokbrood of puree.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?