Vispannetje met zalm en kabeljauw

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Maak de groenten schoon.
  3. Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.
  4. Fruit de wortelen en prei in een eetlepel hete solo, kruid met pezo.
  5. Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje.
  6. Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn.
  7. Boter 4 individuele ovenschaaltjes in met solo vloeibaar .
  8. Verdeel de blokjes kabeljauw, zalm en garnaaltjes in de ovenschaaltjes, giet er de groentensaus over, bestrooi met peterselie en marjolein.
  9. Werk af met de kaas en zet 20 à 25 minuten in de oven.
  10. Serveer met vers stokbrood of aardapelpuree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?