Recept 45**** (15 stemmen)

Vispannetje met kabeljauw en zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Maak de groenten schoon.
  3. Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.
  4. Fruit de wortelen en prei in een eetlepel gesmolten solo, kruid met pezo.
  5. Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje.
  6. Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn en saus een beetje is ingekookt/ingedikt.
  7. Boter 4 individuele ovenschaaltjes in met solo vloeibaar .
  8. Verdeel de blokjes kabeljauw, zalm en garnaaltjes over de ovenschaaltjes, giet er de groentensaus over, bestrooi met peterselie en marjolein.
  9. Werk af met gemalen gruyère en zet 20 à 25 minuten in de oven.
  10. Serveer met vers stokbrood of aardapelpuree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie