Altijd weten wat je gaat eten?
Vispannetje met curry
Bereidingswijze
- Pel de look en de ajuin en versnipper hem. Stoof deze aan met een beetje boter of olijfolie.
- Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes.
- Voeg deze bij de ajuin en de look.
- Nadat we de tomaten in blokjes hebben gesneden, voegen we de curry en de kurkuma toe aan de aangestoofde groenten.
- Wanneer de groenten voldoende gaar zijn, voegen we de griekse yoghurt en de tomaten toe. Laat alles even mee koken. En voeg de visbouillon toe,
- Snij daarna de kabeljauw in stukjes en voeg hem toe samen met de garnaaltjes, Laat ook mee koken zodat die daarin gaar worden
- Voeg daarna de room toe en laat ook nog even koken, Als laatste voegen we de rijst toe, Laat nog even alles sudderen en dien op
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?