Vislasagne

Maak zelf eens een verse lasagne thuis, met kabeljauw en zalm in plaats van vlees. Met dit recept voor vislasagne is er echt niks moeilijk aan.

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. - spinazie ontdooien - tomaten ontvellen, ontpitten en in blokjes snijden - visfilets overlangs doorsnijden - de courgetten in blokjes snijden en "apart "stoven in olijfolie - de ui fijnsnijden en stoven in olijfolie - daarna blussen met witte wijn - mascarpone, gorgonzola en room toevoegen en op een zacht vuurtje laten smelten - breng op smaak met peper en zout - een rechthoekige ovenschotel insmeren met olijfolie - oven voorverwarmen op 180°C - lasagnebladen schikken op de bodem - laagje saus met daarbovenop laagje spinazie - kabeljauw opleggen - lasagnebladen - laagje saus met daarbovenop de courgetten - zalm opleggen - lasagnebladen - garnalenen tomaten opleggen - laagje saus - afdekken met laag gemalen parmezaankaas - 30 min in een oven van 180°C

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Bumble Bie op 27 september 2013 om 01u23

Welke kruiden gaan er goed samen met courgette? Lijkt me een leuk recept om voor mijn familie te maken!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?