Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. - spinazie ontdooien
  2. - tomaten ontvellen, ontpitten en in blokjes snijden
  3. - visfilets overlangs doorsnijden
  4. - de courgetten in blokjes snijden en "apart "stoven in olijfolie
  5. - de ui fijnsnijden en stoven in olijfolie
  6. - daarna blussen met witte wijn
  7. - mascarpone, gorgonzola en room toevoegen en op een zacht vuurtje laten smelten
  8. - breng op smaak met peper en zout
  9. - een rechthoekige ovenschotel insmeren met olijfolie
  10. - oven voorverwarmen op 180°C
  11. - lasagnebladen schikken op de bodem
  12. - laagje saus met daarbovenop laagje spinazie
  13. - kabeljauw opleggen
  14. - lasagnebladen
  15. - laagje saus met daarbovenop de courgetten
  16. - zalm opleggen
  17. - lasagnebladen
  18. - garnalenen tomaten opleggen
  19. - laagje saus
  20. - afdekken met laag gemalen parmezaankaas
  21. - 30 min in een oven van 180°C

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Bumble Bie op 26 september 2013 om 23u23

Welke kruiden gaan er goed samen met courgette? Lijkt me een leuk recept om voor mijn familie te maken!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?