Recept 25** (1 stem)

Vislasagne met prei en spinazie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta gerechten

tijd
160 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bechamelsaus . Smelt de boter en voeg de bloem toe .laat goed uitdrogen en voeg de melk en bouillon blokje toe . Breng aan de kook en voeg er de witte wijn toe. Laat mooi indikken en. Voeg er 150 Gr gemalen kaas toe .
  2. Snij de Preistengels overlangs in twee . Kook gaar in gezouten water en laat uitlekken . Stoof de gewassen spinazieblaadjes kort aan in wat boter . Maak af met muskaatnoot peper en zout .
  3. Bedek de bodem met boter en leg een laagje bechamelsaus op de bodem. Schik daarna de spinazie erop . Leg daarop vier lasagnebladen . Vervolgens weer wat bechamelsaus .
  4. Snij de zalm en kabeljauw in lange repen en schik ze om beurt in de schaal . Kruid met peper en zout . Snij de mozzarella overlangs in fijne plakken . Schik hiervan de helft op de vis . Leg terug vier lasagnebladen .
  5. Bedek met gestoofde preirepen en bedek met de overige plakken mozzarella . Schik terug lasagnebladen . Bestrijk alles met de overige bechamelsaus en bestrooi met de gemalen kaas . Werk af met paneermeel en wat boter en bak gedurende een uur in een voorverwarmde oven gedurende een uur op 180 graden .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?