Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. 1 ui,1teentje knoflook, 1 snee wit brood, 1 scheut melk, 200g koolvis, 1 ei, 2 eetlepels bloem, olijfolie, peper en zout.
  3. Bereiding:
  4. Snipper de ui heel fijn en hak de knoflook. Week het brood in de melk en knijp het uit. Pocheer de vis eventjes in net niet kokend water met visbouillonblokje. Giet de vis af en snijd het fijn. Meng alle ingrediënten behalve de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Vorm met je handen platte bolletjes van het vismengsel en bak deze in de pan met olijfolie. Bak aan beide kanten ongeveer 1 min tot de viskoekjes goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier. Geef er een dipsausje

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?