Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 ° C.
  2. De vis in stukjes snijden. De ovenschotel invetten.
  3. De vis in de schotel doen, de rest van de boter op de vis leggen, met zout bestrooien en met aluminium afdekken en 25 minuten laten bakken.
  4. Daarna het vissap afgieten en apart zetten.Boter en bloem laten versmelten: wijn, room en vissap toevoegen: 5 à 10 minuten op een laag vuur laten indikken.
  5. De eierdooier met een beetje van dit vocht aanlengen en bij de saus voegen
  6. Peper en zout toevoegen.
  7. De oven op 250° C zetten.
  8. De dille en grofgehakte garnalen toevoegen.
  9. De saus over de vis gieten.
  10. Kaas en broodkruim vermengen en over de schotel strooien.
  11. Gratineren

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?