Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak een roux met de bloem en een gelijke hoeveelheid solo, laat op een zacht vuur even bakken, niet bruinen, om de bloemsmaak te verwijderen.
  2. Voeg de visbouillon toe, goed roeren tot de roux helemaal is opgelost, voeg nu ¾ van de gemalen kaas toe, op smaak brengen met nootmuskaat en pezo.
  3. Borstel de champignons schoon en snij ze in 2 of in 4.
  4. Snij de zalmfilet in stukken en verdeel samen met de tijgergarnalen, de St. Jacobsnoten en de champignons over 4 ovenschaaltjes.
  5. Verwarm de oven voor op 180°.
  6. Verdeel de saus over de ovenschaaltjes en bestrooi met de rest van de kaas.
  7. Zet de schaaltjes +/- 15 minuten in de warme oven, daarna nog even onder de grill tot je een mooie bruine kleur bekomt.
  8. TIP: u kan dit gerecht als voorgerecht opdienen, dan wel de zalm, garnalen, St. Jacobsvruchten en champignons verminderen tot 150 gr, ofwel als hoofdgerecht met aardappelpuree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?