Recept 05 (0 stemmen)

Visgratin met prei

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes. Stoom ze in 5 min halfgaar. Was de prei en hak ze in ringen. Stoof ze 5 min in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Hak de vis grof. Snipper de verse peterselie. Meng de gestoofde prei, de vis en de peterselie in een kom en kruid met peper en zout. Schik de helft van de schijfjes aardappel in een ingevette gratinschotel. Stort er het vismengsel op. Klop de room met het ei los en giet de helft ervan over de vis. Schik er de rest van de aardappelschijfjes op. Overgiet met de rest van de room. Kruid met peper en zout. Bestrooi de schotel met de geraspte kaas. Bak de gratin 20 min in een voorverwarmde oven op 180°C.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie