Recept 05 (0 stemmen)

Visfilet met zachte kerriepuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze goed opdrogen op een zacht vuur.
  2. Verwarm de melk met de kerrie en de helft van de olijfolie. Schenk bij de aardappelen en pureer ze met de stamper. Kruid de puree naar smaak bij met peper en zout.
  3. Bak de visfilets 2 tot 3 minuten aan elke kant, in de rest van de olijfolie.
  4. Leg de visfilets op de warme puree. Werk af met een plukje koriander of peterselie.
  5. De puree wordt heerlijk exotisch als u de melk vervangt door kokosmelk. In dat geval afwerken met verse koriander.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie