Altijd weten wat je gaat eten?
Visfilet in papillotten op Provençaalse wijze
Bereidingswijze
- Maak de groenten klaar:
- - Sjalotten reinigen, wassen en snij deze in dunne reepjes of plakjes.
- - Champignons en tomaten reinigen, wassen en in plakjes snijden.
- - Peterselie fijn hakken.
- - Look pellen.
- Bereid de Provençaalse saus:
- - Sjalotten en geperste look even laten fruiten in een weinig vetstof.
- - Champignons, tomaten en peterselie toevoegen en enkele minuten laten stoven.
- - Witte wijn en citroensap toevoegen en de saus even laten koken.
- - De saus op smaak brengen met peper, zout, tijm en Provençaalse kruiden.
- Maak de papillotten kIaar:
- - De visfilets verdelen over aluminiumfolie.
- - Kruiden met peper en zout en een weinig Provençaalse kruiden.
- - Verdeel de saus over de visfilets en leg ze in een voorverwarmde oven op 160 ° C. gedurende 20 minuten.
- Eet smakelijk.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?