Visfilet in papillotten op Provençaalse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten klaar:
  2. - Sjalotten reinigen, wassen en snij deze in dunne reepjes of plakjes.
  3. - Champignons en tomaten reinigen, wassen en in plakjes snijden.
  4. - Peterselie fijn hakken.
  5. - Look pellen.
  6. Bereid de Provençaalse saus:
  7. - Sjalotten en geperste look even laten fruiten in een weinig vetstof.
  8. - Champignons, tomaten en peterselie toevoegen en enkele minuten laten stoven.
  9. - Witte wijn en citroensap toevoegen en de saus even laten koken.
  10. - De saus op smaak brengen met peper, zout, tijm en Provençaalse kruiden.
  11. Maak de papillotten kIaar:
  12. - De visfilets verdelen over aluminiumfolie.
  13. - Kruiden met peper en zout en een weinig Provençaalse kruiden.
  14. - Verdeel de saus over de visfilets en leg ze in een voorverwarmde oven op 160 ° C. gedurende 20 minuten.
  15. Eet smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?