Recept 45**** (1 stem)

Visballetjes met kruidendip en aardappelpartjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de kruiden fijn.
  2. Maal de visfilet in een keukenmachine of in de beker met de staafmixer fijn. Voeg de maïzena, zout naar smaak, 2 theelepels mosterd en 2 eetlepels groene kruiden toe. Meng alles goed door elkaar. Rol er (met natte handen) balletjes ter grootte van een bitterbal van.
  3. Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de aardappelschijfjes in ca. 15 minuten goudbruin. Schep geregeld om.
  4. Kook ondertussen de boontjes in kokend water met wat zout, in ca. 10 minuten gaar.
  5. Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de visballetjes in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
  6. Meng ondertussen de ketchup met 1 theelepel mosterd en 2 eetlepels groene kruiden.
  7. Giet de boontjes af en meng ze met 1 eetlepel Solo Vloeibaar en de rest van de groene kruiden.
  8. Verdeel de gebakken aardappeltjes, de boontjes en de visballetjes over 4 borden. Geef de dipsaus erbij.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door pollewieter op 07 december 2017 om 17u01

lekker en makkelijk bereidbaar

Gepost door Solo op 08 december 2017 om 16u09

Een echte aanrader dus, Pollewieter? ;)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie