use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Visballetjes met een mozzarellahart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Visballetjes met een mozzarellahart

Visballetjes met een mozzarellahart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • melk
  • bloem
  • paneermeel
  • Solo Frituurvet
  • 1 ui
  • peper
  • 2 eieren
  • 100 g mozzarella
  • 2 sneetjes brood zonder korsten
  • 300 g visfilet

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
  2. Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
  3. Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
  4. Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
  5. Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
  6. Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
  7. Klop het resterende ei los.
  8. Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
  9. Bak goudgeel in hete olie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.