Visballetjes met een mozzarellahart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
  2. Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
  3. Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
  4. Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
  5. Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
  6. Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
  7. Klop het resterende ei los.
  8. Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
  9. Bak goudgeel in hete olie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nelemaene op 06 november 2012 om 22u11

Dé manier om kids die geen vis lusten er toch te laten eten, lukt élke keer opnieuw !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?