Recept 05 (0 stemmen)

Visballetjes in currysaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis gerechten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het visvlees in blokjes en doe het in de keukenrobot. Halveer het pepertje en verwijder de pitjes, snij in stukjes. Schil de gember en snij in stukjes. Hak de koriander.
  2. Doe de eiwitten, koriander, gember en peper bij de vis en laat de machine draaien.
  3. Voeg nu de light room toe totdat je een mooi, glanzende en stevige massa verkrijgt. Breng de massa op smaak met peper en zout en draai er balletjes van.
  4. Los het bouillonblokje op in een halve liter kokend water. Verlaag de temperatuur, de bouillon moet net niet koken. Pocheer de visballetjes in het vocht.
  5. Warm de currysaus op. Leg de visballetjes op een schaal en overgiet met de saus.
  6. Garneer met wat achtergehouden koriander en dien op met rijst.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?