Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. 8 scampi en apos kuisen en doormidden snijden 8 pladijsfilets oprollen, besprenkelen met wat citroen, peper en zout, in een ovenschaal met wat olijfolie op bodem rechtop zetten en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C worteltjes en selder in fijne reepjes snijden, sluimererwten in hun geheel laten solo boter laten smelten en groentjes toevoegen en laten stoven, visbouillon toevoegen en 5 minuten laten sudderen, scampi en apos toevoegen, kruiden met zwarte peper, zout kurkuma en saffraan, vocht wat laten inkoken 2 eidooiers samen met 2 dl room oproeren en toevoegen aan het geheel en goed doorroeren, van het vuur afhalen en pladijsfilets toevoegen,

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?