Vis uit de oven met aardappeltjes en paddenstoelen

3 (3)
40 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de visfilets met zout en leg ze in een ingevette ovenschaal. Pers de knoflook en verdeel over de vis. Snij de geschilde aardappelen in flinterdunne plakjes zoals chips. Leg bovenop de
  2. vis. Verwarm de oven voor op 200°C en schuif de vis erin. Laat 15 minuten bakken en blus dan met het glas witte wijn. Laat opnieuw 15 minuten bakken totdat de aardappelchips goudkleurig
  3. zijn. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon, snij de grote exemplaren in plakjes en bak ze aan in wat olie. Bestrooi ze pas na het bakken met zout en peper. Maak de Knorr Vis-saus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de vis en de aardappeltjes over 4 borden, overgiet met de vissaus en schep er de paddenstoeltjes bovenop.

Tip

Garneer eventueel met gehakte peterselie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 21 februari 2017 om 15u41

zalig met tierenteyn graantjesmosterd !!!!!

Gepost door Solo op 22 februari 2017 om 11u33

Hoi Pascal, volgende keer proberen wij het ook met tierenteyn graantjesmosterd! Ik heb ervan overtuigd dat dat ook heerlijk gaat smaken! Groetjes het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?