Ingrediënten voor 4 personen
- VOOR DE SAUS
- undefined undefined
- 1 sjalot
- 4 cm verse gember
- olie
- 1 glas witte wijn
- 1 limoen
- 100 ml slagroom
- 100 gram boter
- 3 eetl zoete chilisaus
- 1/2 eetl wasabi
- 6 eetl sojasaus
Bereidingswijze
- --------------------------------------------------------------------------------
- Pel en snipper de sjalot.
- Schil en rasp de gemberwortel.
- Verhit een scheutje olie in de pan en fruit de sjalot.
- Voeg gember, witte wijn en limoensap toe en laat tot de helft inkoken.
- Voeg de slagroom toe en laat tot de helft inkoken.
- Roer blokjes boter door de saus tot de saus glad is.
- Breng op smaak met chilisaus, wasabipasta en sojasaus.
- Zeef de saus.
- DE TONIJN;
- Grill de tonijn aan beide kanten 1 minuut.
- Serveer de vis met de saus.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?