Recept 05 (0 stemmen)

vis pannetje

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. bak je kabeljauw en de zalm, en 5 tongrolletjes lichtjes in de pan ,één min aan beide kanten,leg ze dan in een ovenschotel.
  2. kook je coccie's in kokend water, 7 min, haal je coccie's uit het water en leg ze in de schotel bij de kabeljauw.het water van de coccie's heb je nodig om de saus te maken .kruid mde vis met peper en zout in de schaal. snijd in tussen je schampions fijn een klein bakje is genoeg ook nu hou je een beetje vocht aan de kant.giet de schampions over de vis.
  3. nu de saus
  4. maak een roux van van het sap van de coccie's +- een halfe liter .
  5. doe er een glas wijn bij, en giet dan de room en het vocht van de schampions bij de saus.
  6. kruid met peper en zout en provensale kruiden paprika poeder niet te veel.
  7. giet de saus over de vis , bovenop de vis een klein beetje gereyere kaas.
  8. steek de schotel in de oven op 180a200 graden .voor 15a20 min.
  9. serveer dit met puree.

Ingrediëntenvoor 5 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie