Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 FILETS NAAR KEUZE
  • 1 BAKJE KERSTTOMAATJES
  • 1 STUK SJALOT
  • 2 EETL DILLE
  • 1 EETL GRAANTJESMOSTERD
  • OLIJFOLIE
  • WITTEWIJNAZIJN
  • 1 LITER VISBOUILLON

Bereidingswijze

  1. SNIPPER DE SJALOT.MAAK EEN DRESSING VAN 2EETL OLIE,1EETL AZIJN,DE SJALOT,DE DILLE EN DE MOSTERD.POCHEER DE VIS GAAR IN DE BOUILLON.SNIJ DE TOMATEN IN KWARTJES EN VERMENG ZE MET DE DRESSING.SERVEER ZE BIJ DE VIS.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?