Recept 45**** (5 stemmen)

Vis met spinazie - kaasgratin

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotel

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze:
  2. -----------------------
  3. Was de spinazie. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de knoflook en de helft van de ui in olijfolie. Laat de spinazie in een pan met een klein laagje water slinken. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Laat hem eventueel uitlekken. Doe de gefruite ui bij de spinazie. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat hem uitlekken. Fruit de rest van de uien in olijfolie. Voeg de tomaten en de kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook en laat het op een laag vuur 8-10 minuten zachtjes koken. Dep eventueel de vis droog en halveer hem. Druppel het citroensap eroverheen. Breng de tomatensaus op smaak, meng hem met de pasta en verdeel hem in een ingevette ovenschaal. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem op de pasta. Verdeel de spinazie over de vis en strooi de kaas erover. Bak het geheel in 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door patricia127 op 17 juni 2013 om 22u24

De een eet al wat meer of de ander, zal het klaar maken voor 2 personen en de rest lekker invriezen ben dan ne keer op mijn gemakske, ziet er super lekker uit, groetjes patje

Gepost door Love to Cook op 17 juni 2013 om 23u02

Dit ga ik zeker een keertje klaarmaken. Maar... voor 9 personen?? Dat zal vast een vergissing zijn denk ik. Groetjes Love to Cook

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie