Vis met Provençaalse saus en aardappelpuree

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil en kook de aardappelen.
  2. Voor de saus: De groenten snijden.
  3. Fruit de uien in olijfolie, voeg de paprika's, tomaten en de champignons toe en laat stoven.
  4. Doe de kruiden, bouillonblokje en tomatenpuree erbij en laat even verder pruttelen.
  5. Pureer de aardappelen en voeg er melk, boter, een ei, nootmuskaat en peper aan toe.
  6. Bestrooi met paneermeel en zet enkele minuten onder de grill.
  7. Kook ondertussen de vis beetgaar met daarin een visblokje en leg op een schotel.
  8. Kruid de vis en overgiet met de saus.
  9. Eet smakelijk.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?