prei wassen en in ringen snijden.uien schoonmaken en in ringen snijden.
knoflook fijn hakken.
warm de oven voor op 200°.KOOK DE PREI BEET GAAR 5EVENTUEEL IN WAT BOUILLON°.bak de uienringen glazig en kruid ze met de knoflook en de kerry poeder.doe de prei in de vuurvaste schaal.leg daarop de ontdooide enafgedepte vis.kruid de vis met peper en zout.schep de uienringen op de vis.schep de creme fraise op de uien.dek de schaal af met alu folie.verwijder na 15min de folie en laat de schaal nog 5min in de oven staan.reseveer met rijst erbij .
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?