Ingrediënten voor 2 personen
- 2 visfilets (kabeljauw, pollak, zalm)
- 500 g wortelen
- 1 courgette
- 100 g kruidenkaas (type boursin)
- 1 handvol bladpeterselie
- olijfolie
- peper, zout
Bereidingswijze
- Schraap de wortelen, spoel de courgette. Trek de groenten in dunne slierten met een dunschiller of in de spiriliser. Blancheer 2' in gezouten water. Laat schrikken in koud water. Goed uitlekken.
- Spoel de visfilets en dep ze droog. Kruid met peper en zout.
- Bestrijk 2 grote vellen alufolie lichtjes met olijfolie. Leg op elk vel een visfilet, schik er de groentenspaghetti rond. Leg op elk stuk vis een portie kruidenkaas en bladpeterselie.
- Vouw de pakketjes stevig dicht. Zet 20 à 30 ' in een oven van 180°.
- Serveer meteen. Eventueel met gekookte aardappelen.
Tip
De kruidenkaas mag vervangen worden door kruidenboter (ook heek lekker)
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?