Vis- en groententerrine

1 (1)
70 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de wortelen in blokjes en stoom ze in de bouillon beetgaar.
  2. Stoom ook de spinazie in de bouillon en laat goed uitlekken.
  3. Stoom de vis in 1/2 kopje bouillon met de azijn en het kruidentuiltje.
  4. Week de gelatine in een bodempje water en knijp dan uit.
  5. Laat ze in de bouillon van de groenten smelten.
  6. Schik de spinazie in de bodem van een terrinevorm.
  7. Giet er een laagje gelatine op en laat 15 minuten in de koelkast opstijven.
  8. Schik daarop de helft van de vis.
  9. Giet weer een beetje gelatine en schik daarop de wortelen. Laat 15 minuten opstijven.
  10. Schik er de rest van de vis op en werk af met de rest van de gelatine.
  11. Snipper de dragon erover en zet minstens 8 uur koel weg.

Tip

Verdeel de terrine in plakjes en dien ze op met kappertjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?