Recept 55***** (3 stemmen)

Vijgen met gegratineerde sabayon

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de vijgen in partjes (6 of 8) en schik ze in schaaltjes of diepe borden.
  2. Klop de slagroom halfstijf met de kaneel.
  3. Klop de eidooiers, de witte wijn, de suiker en de Cointreau goed schuimig in een pannetje en zet de pan op een zacht vuurtje. Klop voortdurend tot je een luchtig en stevig eierschuim verkrijgt.
  4. Verdeel de sabayon over de vijgen en gratineer met behulp van een brandertje of onder de voorverwarmde grill op hoge stand.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door pokerenzo op 08 september 2011 om 19u23

Ennnn................Wat doe ja dan met de room!! Weer eens een onzorgvuldig recept.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?