Recept 55***** (1 stem)

Vietnamese komkommer

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bestrooi de plakjes komkommer met zout en laat het vocht eruit trekken in een klein uurtje. Spoel af en dep de plakjes droog.
  2. Mix rijstazijn, sojasaus, suiker, knoflook, cayennepeper, en zwarte peper in een schaal. Voeg beide soorten olie toe en meng de komkommer, koriander en lente-uitjes hier doorheen. Mag weer even in de koelkast en dan lekker fris serveren.Simpel, maar zó lekker!
  3. Bron telegraaf Felix Wilbrink

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Loetje123 op 08 juni 2014 om 12u00

Dat kan niet anders dan lekker smaken. Ik ben gek op koriander , mijn man niet echt: hij vindt het naar zeepsop smaken. Het inderdaad wel wat glad in de mond, maar ik geniet er van. Ook in de Tom Yam Kung- soep

Gepost door Love to Cook op 09 juni 2014 om 16u06

Helaas is mijn man ook niet zo'n fan van koriander. Ikzelf ben er ook dol op. Dus maken we maar 2 schaaltjes met twee smaken. is iedereen happy. Groetjes

Hoeveel sterren geef jij dit recept?