Victoriabaarsfilets met citroensaus

2 (2)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de visfilets schoon onder stromend water en dep ze droog.
  2. Giet water in een stoomkoker.
  3. Doe de visfilets in het mandje. Dek af en breng aan de kook.
  4. Laat 5 minuten koken zodra er stoom gevormd wordt. De vis is klaar als het visvlees mooi wit is.
  5. Bereid ondertussen de citroensaus door het citroensap met het zout, de peper en de olijfolie te mengen.
  6. Schik de visfilets op de borden en giet er de citroensaus over.
  7. Werk af met kwartjes kerstomaten, basilicum en gehakte koriander.

Tip

Dien op met krielaardappelen, natuur of als puree, op smaak gebracht met olijfolie.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 27 juli 2012 om 13u36

Dank je wel voor de vraag. De saus is op kamertemperatuur.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?