Victoriabaars met groentensaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°.
  2. Wrijf de visfilets in met citroensap en zeezout.
  3. Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar.
  4. Pel de ui, schil de wortel en maak de selder schoon, bewaar het groen van de selder.
  5. Snij de groenten in een fijne brunoise (blokjes).
  6. Hak het groen van de selder samen met de peterselie fijn.
  7. Fruit de groenten in een klontje solo en kruid met pezo.
  8. Voeg de room, de gehakte peterselie/selderblad en de geraspte citroenschil toe en kook even op.
  9. Leg de visfilets in de ovenschaal en bedek ze met de groentensaus.
  10. Zet de schaal 20 minuten in de warme oven.
  11. Serveer de visfilets met in de schil gekookte nieuwe aardappeltjes (charlotte) en versier met een takje basilicum.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Monique_14 op 13 juli 2011 om 15u43

Zeker en vast ook lekker met puree!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?