Recept 05 (0 stemmen)

Verstopt karbonaadje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

DAGELIJKSE DEGELIJKHEDEN

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bestrooi de karbonade met peper en zout verwarm de olie in de pan en bak de karbonades aan beide kanten even licht bruin aan.
  2. Haal de karbonades uit de pan en smoor de uien en de champignons enkele minuten.. Voeg de tomatenpuree toe en roer even alles goed om.
  3. Leg de 2 stukken aluminiumfolie open op het aanrecht. Leg op elk stuk een karbonade dan een plak kaas, een laagje ui mengsel , kaas en weer ui mengsel. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze voor 10 à 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Lekker met broccoli en een gekookt aardappeltje.

Bron: Sonja Bakker eigen tekst en foto

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie