Ingrediënten voor 4 personen
- 400 g tomaten uit blik
- 4 dikke stukken verse tonijn
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 el kappertjes
- 3 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven tot 190°C.
- Giet de tomaten af, maar behoud het sap en snijd de tomaten in schijfjes.
- Leg de vis in een ovenschotel, kruid met zout en peper, bedek met de tomatenschijfjes en sap. Strooi er wat oregano en kappertjes over.
- Giet er ook de Bertolli Extra Vergine olijfolie over en bak zo’n 20- 25 minuten in de oven.
- Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Tip
U kunt ook 1/2 theelepel venkelzaadjes aan de schotel toevoegen. De lichte anijssmaak zal u aangenaam verrassen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?