Verse tomatensoep

2 (2)
30 min
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit een scheut olie in een pan en fruit hierin de prei, peen en ui aan. Voeg de tomaten, kruiden en het bouillonblok toe en breng alles aan de kook. Laat het ca. 20 minuten zachtjes koken.
  2. Haal het door een zeef en vang het vocht op. Breng de tomatenbouillon op smaak met zout, peper en eventueel een schepje suiker.

Tip

Voor een warme zomerdag: Laat de soep ijskoud worden en vul met stukjes verse ananas, halve kerstomaatjes, komkommerblokjes en versgehakte munt. Schep de koude soep in borden. Schep in elk bord een lepel Solo Delifine met daarop een lepeltje kaviaar. Besprenkel met wat wodka en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?