Verse Tomaten pastasaus in een handomdraai

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Was de tomaten, snij de kern eruit en snij in grove stukken.
  2. Doe 2 el olijfolie in de pan en smoor de ui , pepertje en knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomaten en de kruiden toe en verkruimel het bouillon blokje erover. Laat ca 8 min pruttelen.
  3. Voeg dan het sap toe en blender ( staafmixer of keukenmachine)
  4. Proef en voeg zo nodig zout, peper en of kruiden toe en je basis pastasaus is klaar.
  5. De hoeveelheid ( ruim 1 liter ) is voldoende voor 2x pastasaus voor 4 personen.
  6. Vries de andere helft in.
  7. Eigen recept en foto.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?