Ingrediënten voor 4 personen
- 2 uien
- 2 Jonagold appels
- kurkuma naar eigen smaak
- 8 scampi's per persoon (gepeld)
- handvol koriander
-
500 ml Solo Crèmefine Licht
- peper en zout
- 500 g tagliatelli
Bereidingswijze
- Ontdooi de scampi's.
- Hak de uien fijn en snij de geschilde appels in kleine stukjes.
- Bruin de uien en de appels in Solo margarine.
- Voeg kurkumapoeder toe en meng goed.
- Voeg de eerder ontdooide scampi's toe en kruid met peper en zout. Meng het geheel goed, zodat alle smaken opgenomen worden.
- Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en verlaag het vuur.
- Voeg een beetje koriander toe (bewaar de rest voor de decoratie van het gerecht).
- Laat het geheel sudderen op een laag vuur en breng ondertussen de pasta aan de kook zoals vermeld op de verpakking.
- Serveer de pasta met de saus en werk af met koriander.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?