Recept 35*** (2 stemmen)

Verse tagliatelle met boschampignons

Dit is een recept van

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de Solo in een hete pan en bak de champignonmix in 8 minuten gaar.
  2. Kook de verse tagliatelle in gezouten water gedurende zo’n 5 minuten. Giet af en laat afkoelen.
  3. Voeg de room bij de champignonmix en laat voor de helft inkoken. Voeg de tartufata en parmezaan toe en meng goed.
  4. Meng deze bereiding onder de tagliatelle.
  5. Dresseer in diepe borden en besprenkel met de verse gehakte bieslook.
Tip

Tips van Gaëtan

Tartufata is een tapenade van truffel, zwarte paddenstoel en olijven. Ideaal voor het op smaak brengen van pasta, rijst, een toast, omelet, hardgekookte eitjes of om te mengen met vleesjus.

Vind je geen tartufata? Een tapenade van zwarte olijven werkt ook perfect in dit gerecht.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 07u23

lekker bedankt

Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 15u24

Dat is heel graag gedaan, brave jongen! :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie