Recept 35*** (2 stemmen)

Verse tagliatelle met boschampignons

Dit is een recept van

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de Solo in een hete pan en bak de champignonmix in 8 minuten gaar.
  2. Kook de verse tagliatelle in gezouten water gedurende zo’n 5 minuten. Giet af en laat afkoelen.
  3. Voeg de light room bij de champignonmix en laat voor de helft inkoken. Voeg de tartufata en parmezaan toe en meng goed.
  4. Meng deze bereiding onder de tagliatelle.
  5. Dresseer in diepe borden en besprenkel met de verse gehakte bieslook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 07u23

lekker bedankt

Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 15u24

Dat is heel graag gedaan, brave jongen! :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie