Verse tagliatelle met boschampignons

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de Solo in een hete pan en bak de champignonmix in 8 minuten gaar.
  2. Kook de verse tagliatelle in gezouten water gedurende zo’n 5 minuten. Giet af en laat afkoelen.
  3. Voeg de Solo Crèmefine Licht bij de champignonmix en laat voor de helft inkoken. Voeg de tartufata en parmezaan toe en meng goed.
  4. Meng deze bereiding onder de tagliatelle.
  5. Dresseer in diepe borden en besprenkel met de verse gehakte bieslook.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 09u23

lekker bedankt

Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 17u24

Dat is heel graag gedaan, brave jongen! :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?