Altijd weten wat je gaat eten?
Verse tagliatelle met boschampignons
Bereidingswijze
- Verhit de Solo in een hete pan en bak de champignonmix in 8 minuten gaar.
- Kook de verse tagliatelle in gezouten water gedurende zo’n 5 minuten. Giet af en laat afkoelen.
- Voeg de Solo Crèmefine Licht bij de champignonmix en laat voor de helft inkoken. Voeg de tartufata en parmezaan toe en meng goed.
- Meng deze bereiding onder de tagliatelle.
- Dresseer in diepe borden en besprenkel met de verse gehakte bieslook.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 09u23
lekker bedankt
Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 17u24
Dat is heel graag gedaan, brave jongen! :)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?