Verse tagliatelle met boschampignons

Serveer je gasten een herfstige tagliatelle met boschampignons in de hoofdrol. Ideaal als voorgerecht of hoofdgerecht! 

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de Solo in een hete pan en bak de champignonmix in 8 minuten gaar.
  2. Kook de verse tagliatelle in gezouten water gedurende zo’n 5 minuten. Giet af en laat afkoelen.
  3. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine bij de champignonmix en laat voor de helft inkoken. Voeg de tartufata en parmezaan toe en meng goed.
  4. Meng deze bereiding onder de tagliatelle.
  5. Dresseer in diepe borden en besprenkel met de verse gehakte bieslook.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 08u23

lekker bedankt

Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 16u24

Dat is heel graag gedaan, brave jongen! :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?