Recept 55***** (1 stem)

Verse soesjes met vanille-ijs

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Verhit het water samen met de Solo, de suiker en het zout in een kookpot tot tegen het kookpunt.
  3. Voeg in één keer de bloem toe en laat het deeg al roerend met de garde ‘drogen’ op een heel zacht vuurtje.
  4. Neem de kookpot van het vuur en voeg al roerend met een houten spatel één voor één de eieren toe.
  5. Doe het deeg in een spuitzak en spuit soesjes van ongeveer 3 cm doorsnede op een met bakpapier beklede baklpaat. Laat voldoende plaats tussen de soesjes (ze zetten nog uit tijdens het bakken).
  6. Schuif de soesjes in de oven en bak ze gedurende 25 à 30 minuten af.
  7. Laat de soesjes afkoelen en vul ze naar smaak met slagroom of banketbakkersroom.
  8. Serveer de soesjes met een bolletje Carte d’Or-vanille-ijs

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie