Verse pasta met curry van pompoen en peultjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. - Als u verse pompoen gebruikt: verwijder de schil en de pitten (u hebt 500 g vruchtvlees nodig). Snij in blokjes.
  3. - Snij de peultjes in 3 schuine reepjes.
  4. - Snij elke tomaat in 8 partjes.
  5. - Snipper de koriander fijn.
  6. Bereiding
  7. (25 min.)
  8. Giet de helft van de kokosmelk in een grote kookpot en roer er de groene curry onder. Laat 5 min. sudderen
  9. op een zacht vuur.
  10. Voeg de blokjes pompoen toe en overgiet met de rest van de kokosmelk. Laat 10 min. sudderen op een
  11. zacht vuur.
  12. Roer er de peultjes onder en laat 5 min. koken.
  13. Kook ondertussen de verse pasta beetgaar in een grote kookpot met 5 Roer voor het opdienen de partjes
  14. tomaat onder de curry en breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
  15. Afwerking
  16. Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentecurry over. Bestrooi met de fijngesnipperde
  17. koriander.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?