Altijd weten wat je gaat eten?
Verse pasta met curry van pompoen en peultjes
Bereidingswijze
- Voorbereiding
- - Als u verse pompoen gebruikt: verwijder de schil en de pitten (u hebt 500 g vruchtvlees nodig). Snij in blokjes.
- - Snij de peultjes in 3 schuine reepjes.
- - Snij elke tomaat in 8 partjes.
- - Snipper de koriander fijn.
- Bereiding
- (25 min.)
- Giet de helft van de kokosmelk in een grote kookpot en roer er de groene curry onder. Laat 5 min. sudderen
- op een zacht vuur.
- Voeg de blokjes pompoen toe en overgiet met de rest van de kokosmelk. Laat 10 min. sudderen op een
- zacht vuur.
- Roer er de peultjes onder en laat 5 min. koken.
- Kook ondertussen de verse pasta beetgaar in een grote kookpot met 5 Roer voor het opdienen de partjes
- tomaat onder de curry en breng op smaak met het limoensap, peper en zout.
- Afwerking
- Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentecurry over. Bestrooi met de fijngesnipperde
- koriander.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?