Recept 45**** (10 stemmen)

verse lasagne

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Lasagne

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. voor de saus:
  2. was en snij de courget, paprika, wortel, champinons en ajuin
  3. verwarm in een kom de solo en stoof er de ajuin in
  4. voeg daarna de wortel en paprika toe
  5. laat die even stoven( ondeveer 15 a 20 min)
  6. voeg er de gourget bij
  7. laat verder stoven voeg eventueel wat olijf olie toe
  8. als de groenten klaar zijn voeg je champinons bij en de tomatenblokjes( 2 a 3 blikken) samen met de geperste look
  9. laat zachtjes verder stoven op een klein vuurtje
  10. gehakt bakken
  11. deze bij de saus voegen
  12. witte kaassaus maken
  13. roux maken met boter en bloem
  14. melk toevoegen
  15. peper zout muskaatnoot
  16. gemalen kaas in doen
  17. maak groentensaus af door deze te kruiden met marjolein, peper en zout en spaghettiekruiden.
  18. kan naar smaak ook basilicum bijgedaan worden
  19. in een diepe ovenschotel
  20. eerst alleen sap van de tomaten- groentensaus
  21. blaadjes
  22. groentensaus
  23. blaadjes
  24. kaassaus
  25. blaadjes
  26. groentensaus
  27. blaadjes
  28. kaassaus en gemalen kaas en laat rusten in de koelkast
  29. maak zeker 6 u op voorhand
  30. zet 40 a 45 min in voorverwarmde oven van 200 graden

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door MitchH86 op 12 februari 2014 om 16u24

Voor de eerste maal vandaag lasagne gemaakt volgens dit recept en het was zéér lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?