verse lasagne

Zzelfgemaakte lasagne met laagjes gehaktsaus, kaas en bechamel. 't Is feest aan tafel als je deze Italiaanse topper straks in 1-2-3 uit je oven tovert.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. voor de saus: was en snij de courget, paprika, wortel, champinons en ajuin verwarm in een kom de solo en stoof er de ajuin in voeg daarna de wortel en paprika toe laat die even stoven( ondeveer 15 a 20 min) voeg er de gourget bij laat verder stoven voeg eventueel wat olijf olie toe als de groenten klaar zijn voeg je champinons bij en de tomatenblokjes( 2 a 3 blikken) samen met de geperste look laat zachtjes verder stoven op een klein vuurtje gehakt bakken deze bij de saus voegen witte kaassaus maken roux maken met boter en bloem melk toevoegen peper zout muskaatnoot gemalen kaas in doen maak groentensaus af door deze te kruiden met marjolein, peper en zout en spaghettiekruiden. kan naar smaak ook basilicum bijgedaan worden in een diepe ovenschotel eerst alleen sap van de tomaten- groentensaus blaadjes groentensaus blaadjes kaassaus blaadjes groentensaus blaadjes kaassaus en gemalen kaas en laat rusten in de koelkast maak zeker 6 u op voorhand zet 40 a 45 min in voorverwarmde oven van 200 graden

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door MitchH86 op 12 februari 2014 om 18u24

Voor de eerste maal vandaag lasagne gemaakt volgens dit recept en het was zéér lekker!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?