Verse kaassaus

Lekker op je bloemkool of als basis van macaroni met ham en kaas: deze easy kaassaus heb je met een paar ingrediënten zó gefikst. Lukt altijd!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de boter smelten. Al roerend bloem bij de boter mengen, blijven roeren tot er een gladde massa ontstaat. Al roerend melk toe voegen tot er een gebonden saus ontstaat en 5 minuten, al roerend, laten doorkoken. Voeg de geraspte kaas bij de saus en goed blijven roeren tot de kaas is opgelost. Kruiden met zout, peper, nootmuskaat en een beetje cayennepeper.

Tip

Varieer bij deze kaassaus gerust met je favoriete kaassoort, van zacht tot pittig.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door SarahtjeBader op 05 januari 2018 om 12u24

Trekt op de zak!!!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?