Recept 55***** (1 stem)

verse aspergesoep met gerookte kipfilet

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. van de geschilde apserges de kop er af snijden en de rest in kleine stukken doen
  2. kook de stukjes(niet de kopjes) beetgaar in de kippenbouilon en pureer ze dan(mixen)
  3. halveer de aspergekoppen en kook ze in beetje water met het citroensap in 5 min
  4. smelt de boter in een soeppan en roer er de bloem door
  5. schenk de aspergebouillon(hetgeen je mixte) erdoor tot je gladde soep hebt
  6. laat ze nog eventjes zo'n 5 min doorkokne en breng op smaak met peper en bootmuskaat
  7. schep nu de aspergepunten er bij en de in fijne reepjes gesneden kipfilet en de peterselie
  8. smakelijk

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie