Verrukkelijke Italiaanse Visschotel uit de oven

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Neem een ruime braadslee en leg de vismoten of filets er in. Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden en voeg het ui,knoflook en tomaten stoofje erover .
  2. Leg de kaas erop en besprenkel het geheel met nog wat olijfolie, de peterselie en citroensap.
  3. Zet de braadslee voor een goed half uurtje in een voorverwarmde oven van 190 graden.
  4. Versier met wat plakken citroen die kun je er ook op het laatst opleggen en nog mee laten bakken .
  5. Maak af met de garnalen, strooi die er net voor het serveren over .
  6. Heerlijk bij/met Turksbrood, aardappelpuree, rijst of een mooie pasta en een koele Muscadet

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 12 december 2012 om 20u39

Heerlijk deze vis uit de oven. Gerecht geserveerd met de "Italiaanse aardappelpuree met knoflook en Parmezaan "

Hoeveel sterren geef jij dit recept?